Första sprutan

Igår fick jag äntligen första dosen av vaccin och jag fick Pfizer. Nästa dos om sex veckor. Jag vaccinerade mig på Arena Skövde och det var väldigt bra arrangerat där med flöde och plats. Jag har lite ont i armen där jag fick sticket men i övrigt inga biverkningar.

Jag känner att det kan börja anas ett slut på den här pandemin. Jag och många andra är så less nu så det kan inte beskrivas.

När jag skulle åka vidare igår lät bilden som bara den. Det skrapade konstigt och det lät först som om en sten fastnad i hjulet. Det visade sig vara så att fjädern fram på höger sida hade gått av. Bogsering till verkstad blev det i stället och nu blir det hyrbil några dagar tills bilen är fixad. Många tusenlappar försvinner till detta. Suck.

Något bra igen är att det ska bli fint väder i helgen! Läge för utflykt såklart och vem vet, kanske årets första bad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s