Grav- och kyrkorunda

Helg igen och solen skiner så vackert även om det inte är så varmt ute. Efter att ha ”städat” bland filer på datorn i en timme är jag nu redo för en utflykt. Jag behöver komma ut och se något annat än lägenheten och Tidan.

Vår och framöver sommarperioden ger fina möjligheter till att åka på grav- och kyrkorunda. Det blir nog besök på ställen jag redan varit på, men även besök på nya ställen. Jag tänkte även hinna med en Hittautsväng på Billingen. Hittaut är ett bra sätt för alla att komma ut och att se sig om i sitt närområde.

Nedan visas Lerdala kyrka som är otroligt vacker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s