Semester 2020

Första semesterveckan går mot sitt slut. Jag är i vackra Tällberg som vanligt där vi har vårt sommarställe. Min syster med familj är också här. Gabi och Lilly leker hela dagarna som alltid. De är som systrar!

Nedan en bild på godingarna i kulldräkt när de var i 2-3-årsåldern.

Släktforskning…

Idag ska jag jobba lite med Kjellmanssidan av släkten. Jag håller på med farmor Karins levnadsbeskrivning och ska prata med pappa om den släktgrenen. Farmor Karins pärmar finns här också och de innehåller mer material än vad jag har hemma. Så semestern är räddad.

Det finns även en och annan bärbuske som ska plockas under dessa veckor.

5 reaktioner till “Semester 2020”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s