Bokmässan 2019

Arkiv Digital är med på Bokmässan för fjärde gången och för mig är det tredje gången jag är med. Mycket är detsamma som tidigare år, vår monter är på samma ställe som tidigare år. Vi är i utkanten vilket är bra, för det är nog med ljud och sorl hela tiden. Arkiv Digital har den nya boken, Släktforskning på riktigt, till försäljning under dessa fyra dagar. Det är inte åtgång på samma sätt som på släktforskardagarna men det har sålt helt hyfsat. Det har varit lagom med folk idag och många trevliga besök som vanligt.

Som vanligt är det underbart att vara i Göteborg som är hemma för mig. Jag kommer att vara kvar här två dagar efter Bokmässan. Måndagen tänkte jag ägna åt DNA och släktforskning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s