And the results are in ….

Igår kväll kom resultaten från P:s Ancestrytest. Jag har därför suttit med dem en del ikväll och har hittat kopplingen till två matchningar på östgötasidan. Det är lite nyhetens behag att jobba med Ancestryträffarna. Jag ska ta itu med de andra resultaten också.

När det gäller MH har jag fått bra hjälp av deras support (blir inte uppringd av deras, av många ifrågasatta, rätt aggressiva marknadsföring. Det är nog för att jag bara har ett gratisabonnemang och hela tiden har haft det. Jag lyckades radera ett kit men kunde ladda upp det och har även lyckats koppla det till släktträdet.

Nu ska jag göra klart det sista inför morgondagens kurs i Skara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s