Min första följare av denna sida

Jag har fått min första följare. Välkommen! Detta förpliktigar känner jag.

Mina DNA-kurser är igång eller drar snart igång. På lördag är det dags igen i Skara och nästa vecka startar kurs i Skövde. Det händer så mycket hela tiden inom DNA-världen och då måste jag se till att läsa på och helst testa en del själv också.

Just nu väntar jag på resultat från Ancestry för min dotters pappa. Det är främst för att spåra emigrantättlingar. Jag har hittat en del via mina föräldrars DNA-test hos Ancestry som jag inte hade koll på genom de andra testföretagen. Preliminärt är resultatet klart den 20 mars och jag vill att det blir 20 mars nu!

Nu lite koll på resultat innan det är dags att sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s